Νέα & ανακοινώσεις

Επίσκεψη διεπιστημονικής ομάδας

Μέλη της διεπιστημονικής ομάδας του ψυχογηριατρικού σταθμού Νευρογνωστικού Ελέγχου και Συμβουλευτικής Φροντιστών του Περιφερειακού Τμήματος Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ) επισκέφθηκαν στις 28 Ιουνίου 2019 τη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων «Αινείας».

Περισσότερα...

Σε υψηλή ετοιμότητα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στο Κέντρο Φύλαξης Ηλικιωμένων Βάρδας «Αινείας», όταν από τα μαγειρεία του κτηρίου άρχισαν να βγαίνουν πυκνοί μαύροι καπνοί. Το εκπαιδευμένο προσωπικό του Κέντρου έσπευσε στους ορόφους του Κέντρου προκειμένου να απομακρύνει με ασφάλεια τους τρόφιμους, άτομα τρίτης ηλικίας με σοβαρά προβλήματα υγείας, μέχρι να φτάσουν οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις.

Περισσότερα...

Πραγματοποίηση άσκησης από την Πυροσβεστική στην Μονάδα μας

Ευχαριστούμε θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών,την εθελοντική ομάδα "Ο Πηνειός",καθώς και το προσωπικό μας,για την επιτυχή πραγματοποίηση της άσκησης που διεξήχθη στην Μονάδα μας !

Περισσότερα...

Πρωτοχρονιάτικη πίτα

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του χορευτικών τμημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών και τον χοροδιδάσκαλό τους Γρηγόρη Μικρώνη, για την εκπληκτική παρουσία χορών και τραγουδιών του τόπου μας στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Μονάδας μας !

Περισσότερα...
Εγγραφείτε σε αυτό το RSS feed

  Πληροφορίες
 Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων
Βάρδα Ηλείας
Τηλ. 26230 - 71589
ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ. 138657225000
email: info@enias.gr

Street view

 

Log in